fbpx
Paradisul Verde, Corbeanca, România
0750630248
vanzari@caseparadisulverde.ro

LIFESTYLE

Case - Paradisul Verde Corbeanca - Proiect Rezidențial - Case/vile de vanzare langa București

SPORT&WELLNESS. Situat în inima cartierului Paradisul Verde, clubul multifuncțional de sport și relaxare dispune de facilități precum: piscină interioară semiolimpică, piscină exterioară, sală de fitness, aerobic, spa sau cursuri de înot.

Educație și recreere pentru copii. Aveți la dispoziție o grădiniță cu program prelungit, o școală primară și un Centru de Dezvoltare pentru copiii cu vârstele între 3-15 ani. În timpul liber, aceștia se pot bucura de cele 3 locuri de joacă amenajate pentru copii și cele 2 terenuri de tenis de zgură și tartan.

Unde ieșim la final de săptămână? Există multiple opțiuni pentru petrecerea timpului liber, precum cele 2 restaurante „The Brick” și “Trattoria Paradisul Verde". Ambele locații sunt înconjurate de spații verzi, amplasate în zone liniștite, fiind ideale pentru organizarea evenimentelor speciale din viața dumneavoastră!

SIGURANȚA FAMILIEI TALE

Pază complex 24h și videomonitorizare; acces cu barieră, exclusiv pentru rezidenți

CUMPĂRĂTURI ZILNICE

Nu este nevoie să te deplasezi până în capitală pentru cumpărăturile de zi cu zi! În cartier se găsește un magazin Mega Image Shop&GO, dar și o farmacie.

SPĂLĂTORIE/CURĂȚĂTORIE

Nu doar mașina ta se va bucura de înteținere! Ai la dispoziție o curățătorie chimică de haine, dar și o spălătorie destinată automobilelor. 

CABINET VETERINAR

Prietenii necuvântători pot beneficia de îngrijire de cea mai înaltă calitate, într-o ambianță primitoare - și cel mai important - foarte aproape de casă.

Adresa: Paradisul Verde, Corbeanca, Romania

Primul pas către un nou stil de viață!

în mijlocul naturii & aproape de capitală

Vrei să afli mai multe detalii despre stadiul în care se află proiectul, finisaje sau chiar să programezi o vizionare? Îți stăm la dispoziție pentru mai multe detalii! Contactează-ne fie pe e-mail, la telefon sau completează formularul iar noi vom reveni către tine în cel mai scurt timp!

Telefon: 0750 630 248

Email: vânzări@caseparadisulverde.ro

Adresa: Paradisul Verde, Corbeanca, România