fbpx
Paradisul Verde, Corbeanca, România
0750630248
vanzari@caseparadisulverde.ro

Tip C

Casă de vânzare Corbeanca Tip C

Cu 3 dormitoare spațioase la etaj și un spațiu comun generos, toți membrii familiei se vor putea bucura de intimitate, dar și de momente frumoase petrecute împreună, în inima casei concepută special pentru cei ce pun accent pe sentimentul de "împreună".

Suprafață desfășurată totală: 211 mp

PREȚ: de la 285.000 euro + TVA

Detalii despre noul proiect rezidențial

Cel mai nou proiect rezidențial ce se construiește în cartierul Paradisul Verde din comuna Corbeanca include în total 15 vile, împărțite în 4 tipuri diferite, concepute special pentru a putea satisface toate nevoile dumneavoastră!

Proiectul a fost demarat în prima parte a lunii martie 2021, acum construcțiile fiind în derulare.

Cel de al 3-lea tip de casă (casa C) poate fi amplasat pe unul din cele 4 loturi diferite (a se consulta planul de situație din galeria de imagini), de suprafețe diferite cuprinse între 342.88mp - 434.37mp.

Confort Termic Superior

Pereții exteriori sunt realizați din cărămidă cu o grosime de 25 cm ce conferă un confort termic superior, îmbunătățit prin placarea cu sistem termoizolant de fațadă – compus din polistiren expandat 10 cm EPS 80 și tencuială decorativă cu proprietăți hidrofuge BAUMIT

Încălzire Optimă

Încălzirea și apa caldă menajeră sunt asigurate de centrala termică proprie fiecărei case. Încălzirea casei este asigurată prin sistemul instalațiilor de încălzire în pardoseală prevăzut în întreaga casă, cu termostate de ambient pentru fiecare cameră în parte. În băi sunt prevăzute suplimenar și radiatoare tip portprosop.

Finisaje Premium

Scara interioară este placată cu lemn de esență tare stratificat (fag/stejar). În dormitoare, hol și living, pardoseala este finisată cu parchet triplu stratificat, iar culoarea va fi aleasă de cumpărător. Gresia utilizată la finisarea balcoanelor/teraselor este de tip porțelanată în masă, antiderapantă și rezistentă la înghet/dezghet.

Fără Grija Utilităților

Imobilul este racordat integral la rețelele edilitare existente în zonă: alimentare cu apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, telefon, internet, cablu TV.

Întâlnește casa pe care o vei numi “acasă”!

Vă invităm să descoperiți casa pe care o veți putea numi "a̲c̲a̲s̲ă̲", la doar 30 de minute distanță de centrul Capitalei în cadrul celui mai mare și mai cunoscut proiect rezidențial construit lângă București. Paradisul Verde reprezintă o comunitate în adevăratul sens al cuvântului și o alternativă pentru oricine dorește să locuiască aproape de București și să beneficieze, în același timp, de avantajele vieții în mijlocul naturii, de liniște și aer curat.

*Imaginile afisate au scop strict ilustrativ

Descoperă celelalte tipuri de case!