fbpx
Paradisul Verde, Corbeanca, România
0750630248
vanzari@caseparadisulverde.ro

Casele Noastre

Casele Noastre de Vânzare în Corbeanca


La doar 30 de minute distanță de centrul Bucureștiului, în cartierul Paradisul Verde din comuna Corbeanca, te vei putea regăsi în mijlocul naturii, luând parte la dezvoltarea unei comunități primitoare!


A trăi în Paradisul Verde Cobeanca înseamnă a te bucura de tot ceea ce comunitatea îți oferă. De la locuri de joacă pentru copii, terenuri de tenis, restaurante; până la propria grădiniță și multe altele, acest complex rezidențial conferă toate facilitățile unui stil de viață echilibrat.

 CASA Tip A

O locuință definită de spațiile deschise prevăzute la parter, multiplele dormitoare de la etaj și spațiile generoase de depozitare – detalii atent gândite pentru a spori confortul familiilor numeroase!

↠ DESCOPERĂ ↞

CASA Tip B

Iată casa ideală pentru familiile ce au nevoie de mult spațiu! Cele 4 dormitoare asigură un confort sporit garantat, iar spațiile comune ample găzduiesc activitățile preferate ale tuturor membrilor familiei.

↠ DESCOPERĂ ↞

CASA Tip C

Cu 3 dormitoare spațioase și un living de tip open-space generos, toți membrii familiei se bucură de momente speciale, petrecute în această casă, ce se adresează celor ce pun accent pe sentimentul de „împreună”.

↠ DESCOPERĂ ↞

CASA Tip D

Această casă și-a găsit proprietarii! Încă nu ai descoperit casa potrivită pentru tine și familia ta? Programează o vizionare și descoperă facilitățile traiului în Paradisul Verde, Corbeanca!